Afla totul despre eczema!

Comentarii: 0 Data: 11/07/2011 Vizite: 728

Eczema este o infectie a pielii răspândită în special în timpul verii si este o boală tipica pentru toate varstele.Eczema este o inflamatie a pielii, care este împărţită în trei tipuri – externe (care apar sub influenţa factorilor externi) şi endogene eczeme, boala poate dezvolta pe orice parte a suprafeţei pielii, dar deseori pe mâini, antebraţe şi faţa .

ecz Afla totul despre eczema!

Se crede de asemenea că eczemele apar ca o reacţie a organismului de a se curăţa, prin eliminarea de otrăvuri şi toxine prin piele. Alte cauze de eczema apar din deficienţa, sistem imunitar slab, procesele inflamatorii in organism, alergii, diferenta de temperaturi bruste,metabolizarea insuficienţă de otrăvire cu droguri.
Care sunt simptomele eczemei?

Eczema este însoţită de diferite tipuri de erupţii cutanate, înroşirea pielii, mâncărime, umflarea în funcţie de faza eczemei, erupţiile cutanate pot fi destul de subtile sau severe. Veziculele ulterior vor forma noduli cu o crusta.Ca urmare a acestei boli pielea devine dura si aveţi posibilitatea de a deveni mai rigid.

Cum tratam eczema?

Depinde de tipul de eczema si de cat de mult este afectat pielea dar bineinteles se tine cont si de vârsta pacientului. Pentru tratament se foloseste corticosteroizi şi emoliente.

Afla totul despre eczema!
Citeste despre: , ,
Comenteaza

VEZI SI...


Frumoasele.ro pe Google+

ABONARE

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!
HOROSCOP ZILNIC »

SONDAJ

Ce tinute aveti deja in garderoba de primavara 2013?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...