Ce coafuri se poarta in 2014. Inspira-te din stilul vedetelor!

Comentarii: 0 Data: 25/01/2014 Vizite: 455

În 2014 nu se mai poartă coafurile ciudate, cu împletituri ruseşti sau părul tapat, ci se poartă cel îngrijit, frumos, foarte feminin. Buclele lejere sunt în continuare printre preferatele vedetelor, aşa că dacă nu te-ai săturat anul trecut de ele, te mai poţi bucura de look-ul boem şi în noul an.
vedete Ce coafuri se poarta in 2014. Inspira te din stilul vedetelor!

Uite ce altceva mai este la modă

Bucle lejere
Sandra Bullock se numără printre vedetele care au reuşit să poarte cu succes această coafură, pe care a combinat-o perfect cu rujul roşu aprins. O coafură frumoasă, uşor de purtat la numeroase ocazii şi care se potriveşte cu un machiaj sofisticat.

Bretonul bogat
Nu toate femeile arată bine cu breton până la sprâncene, dar dacă te numeri printre norocoasele câteva care îl pot purta, atunci inspiră-te din stilul tinerei cântăreţe Taylor Swift. Ea şi-a păstrat look-ul de câţiva ani încoace şi nu s-a plictisit, ba chiar îi stă prea bine ca să renunţe.

Sursa: Ce coafuri să porţi în 2014. Inspiră-te din stilul vedetelor! – Coafuri | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/coafuri-porti-2014-inspira-te-stil-vedete-39393.html

Ce coafuri se poarta in 2014. Inspira-te din stilul vedetelor!
Citeste despre: , , , ,
Comenteaza

VEZI SI...


Frumoasele.ro pe Google+

ABONARE

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!
HOROSCOP ZILNIC »

SONDAJ

Ce tinute aveti deja in garderoba de primavara 2013?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...