Sustine alaturi de Leticia Campania de prevenire a cancerului de col uterin

Comentarii: 0 Data: 15/03/2013 Vizite: 197

ASLS România organizează cea de-a VII-a ediție a Campaniei de prevenire a cancerului de col uterin!
Leticia Sustine alaturi de Leticia Campania de prevenire a cancerului de col uterin

Asociația Studenților din Facultatea de Limbi Străine (ASLS România) a Universității din București, organizează pe data de 21 martie 2013, ora 16:00, la Casa de Cultură a Studenților București, conferința ce va marca punctul culminant al “Campaniei de prevenire a cancerului de col uterin”.

Cântăreața Leticia și Mioara Roman vor fi alaturi de studente în calitate de Ambasadoare ale acestei Campanii și le vor vorbi despre importanța unui mod de trai sănătos, dar și de grija și atenția pe care trebuie să o acorde sănătății.

“Am acceptat promt invitația de a fi ambasadoarea acestei campanii deoarece sunt femeie și conștientizez că rolul nostru de a da naștere unor noi ființe este unul nobil, dar daca nu avem grijă de sănătatea noastră, acest rol poate fi doar un vis. Pe de altă parte, cancerul este cea mai răspândită boală la ora actuală, iar puterea este în mâinile noastre să schimbăm acest lucru”, mărturisește Leticia.

Obiectivele proiectului sunt: informarea participantelor în legatură cu pericolele prezentate de aceasta formă de cancer dacă nu este depistată la timp. Din partea clinicii Marie Stopes International România, unul dintre partenerii oficiali ai evenimentului, le vor vorbi studentelor: Dr. Cristina Pica – medic cu specializare în planificare familială și contraceptie și Psihologul Mihaela Iordache, cu specializare în consiliere individuală, cuplu și relatională, consiliere de carieră și evaluare profesională.

Vor fi luate in calcul și educarea și responsabilizarea cu privire la importanța grijii ce trebuie acordate acestei afecțiuni. In această campanie s-au alăturat și diverse ONG-uri de tineret precum: Salvați Copiii România, Carusel, Tineri pentru Tineri, Centrul Filia, PSI România și Elsa.

Participantele se vor bucura de asemenea și de o tombolă organizată cu ajutorul sponsorilor: Love Plus, Tienda, Avon, Lady Anion, Aroma Armony, Gina Nedelcu Make-up Artist, CardioMix Fitness Anti-Aging Concept by Mihai Dragomir – primul concept de fitness 100% românesc.

Campania, aflată la cea de-a VII-a ediție se va încheia cu o petrecere ce se va desfășura în Club Purple, seara în aceeași zi.

Sustine alaturi de Leticia Campania de prevenire a cancerului de col uterin
Citeste despre: ,
Comenteaza

VEZI SI...


Frumoasele.ro pe Google+

ABONARE

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!
HOROSCOP ZILNIC »

SONDAJ

Ce tinute aveti deja in garderoba de primavara 2013?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...